^Naar boven
Contact:
WINGvanG Consulting
Email:zie Menuoptie Over

WINGvanG consulting

WebDesign en Fotografie

 • 1 WINGvanG Webdesign ..........

  Wilt u een nieuwe website, of is uw bestaande website toe aan een make-over, dan bent u bij WINGvanG Webdesign in Belfeld aan het goede adres. Wij maken websites met een moderne en frisse uitstraling. Wij leggen vooral nadruk op de beleving van de gebruiker van de website, uw doelgroep dus. Belangrijkste doel is de aandacht van de bezoeker zo snel mogelijk te trekken, zodat hij langer op de website blijft. Daarnaast moet de navigatie op een duidelijke en gestructureerde manier opgebouwd worden zodat de bezoeker snel zijn informatie kan vinden. Kijkt u gerust rond en neem vooral contact op met ons......
  Read Me...
 • 2 WINGvanG en CMS ..........

  Wij maken gebruik van op het ogenblik het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld, Joomla. Dit CMS systeem garandeert dat gebruik ervan geschikt is voor desktop, tablet en smartphone. Wij ontwikkelen websites tegen een betaalbare prijs en werken voornamelijk voor particulieren, verenigingen en het MKB. U kunt ook bij ons tercht als u uw bestaande (niet-Joomla) site wilt moderniseren en omzetten naar Joomla of als u uw Joomla website wilt voorzien van een nieuwe lay-out en/of verbeteringen wilt aanbrengen......
  Read Me...
 • 3 WINGvanG referenties ........

  WINGvanG lag onder andere aan de basis voor de ontwikkeling van: - http://www.deGrensstreek.nl - http://www.WeerstationBelfeld.nl - http://www.dv-Thetis.nl - http://www.knsa-d4.nl en is thans met een make-over bezig aan http://www.SportraadVenlo.nl.
  Read Me...
 • 4 Waarom WINGvanG........

  U krijgt waar voor uw geld: de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Opdrachten worden professioneel uitgevoerd. Er is duidelijkheid – we voeren uw opdracht doelgerichte uit zonder allerlei poespas. U krijgt persoonlijke benadering - we bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden Aangezien het vaak moeilijk voor u is om aan te geven wat u precies wilt bespreken we vooraf samen de mogelijkheden. Met onze ervaring en aan de hand van voorbeelden wordt er samen een keuze gemaakt. Onze kernwaarden: -Professioneel -Betrouwbaar -Eerlijke prijzen -Vrijblijvende eerste afspraak -Gratis offerte -Verstand van zaken
  Read Me...
 • 5 WINGvanG Fotografie.............

  Wilt u dat uw nieuwe website middels afbeeldingen/foto's een uitmuntende weergave geeft van uw doelgroep, dan bent u bij WINGvanG Fotografie in Belfeld aan het goede adres. Wij maken fotoreportages met een moderne en frisse uitstraling. Wij leggen vooral nadruk op uw beleving. Kijkt u gerust rond en neem vooral contact op met ons......
  Read Me...

Lees svp eerst de algemene informatie door over onze Joomla websites en Joomla webshops

KOSTEN JOOMLA WEBSITE

De basisprijs die wij rekenen voor het maken van uw website hangt af van de grootte van uw site:

 Kleine website (tot 10 pagina's)*   €349,-- 
 Middelgrote website (tot 20 pagina's)*  €399,--
 Grote website (tot 30 pagina's)*  €449,--
 Elke extra pagina bij sites > 30 pagina's*  €10,--

* Het aantal pagina's van een website wordt bepaald wanneer de site helemaal klaar is. Het aantal aanwezige artikelen in de "Article Manager" van Joomla wordt gebruikt als aantal pagina's. Wanneer een artikel op meerdere plekken in de site gebruikt wordt telt deze dus maar 1 keer mee als pagina.

KOSTEN JOOMLA WEBSHOP

Een Virtuemart webshop is mogelijk vanaf € 629. Deze prijs is inclusief het toevoegen van 10 voorbeeld producten aan uw webshop en eenvoudige betaalmethodes. De toevoeging van de betaalmethode iDEAL kost € 99.

EXTRA FUNCTIONALITEITEN

Aan de meeste Joomla websites en Joomla webshops worden extra functionaliteiten toegevoegd. De prijs (ex BTW) van enkele van de meest gevraagde uitbreidingen vindt u hieronder.

 Foto slideshow of gallerij per serie foto's   €30,-- 
 Foto slideshow of gallerij per serie foto's naar Picasa  €50,--
 Contactformulier met velden naar keuze vanaf  €75,--
 Vertonen van YouTube films, per 3 films   €50,--
 Integratie gebruikers door Community Builder  €75,--
 Google Maps interactieve kaart met route component  €50,--
 SH404SEF component (SEO) voor geoptimaliseerde URL structuur  €75,--
 Acymailing Nieuwsbrief component   €75,--
 Sitemap en koppeling Google Analytics en Webmaster Tools  €45,--
 Toevoegen "Latest Tweets"  €50,--
 Toevoegen Facebook Like Box  €50,--
 Toevoeging elke andere Social Media "like" box  €50,--
 Toevoegen AddThis of AUTOTWEETNG module voor sharing op social media  €50,--

 

Algemene voorwaarden PROFESSIONELE EN BETAALBARE JOOMLA WEBSITES


WINGvanG Webdesign ontwikkelt uitsluitend websites in Joomla 3.x. Een belangrijk onderdeel van elke Joomla website is het template. Het template bepaalt de uitstraling van uw website, zoals de achtergrond, de kleuren en de menu stijl.

ARTISTEER TEMPLATES

Wij werken bij voorkeur met professionele templates van Artisteer. Deze templates werken op basis van de modernste technieken, hebben veel mogelijkheden en zijn uiterst zoekmachinevriendelijk. Alle Artisteer templates worden correct weergegeven in alle moderne browsers, op tablets en op smart phones.

Door het gebruiken van Artisteer templates kunnen wij de prijzen van onze Joomla websites laag houden. Daarnaast bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed werkende site, aangezien de Artisteer templates continu worden aangepast in het geval van browser ontwikkelingen of Joomla updates.

NB: Indien u een op maat gemaakt template wilt dan is dit ook mogelijk, hou dan echter rekening met een langere oplevertermijn en een flinke meerprijs.

WAT IS ER INBEGREPEN IN DE BASISPRIJS VAN ELKE JOOMLA WEBSITE?

Onafhankelijk van de grootte van uw Joomla site zijn de volgende zaken standaard inbegrepen als u uw website door ons laat ontwikkelen:

 • Artisteer template van uw keuze
 • Akeeba backup, hiermee maakt u volautomatische back-ups van zowel uw Joomla bestanden als de database. Tevens geeft het component aan wanneer het tijd is voor een nieuwe back-up.
 • JCE Editor, dit is een verbeterde tekstverwerker in Joomla waarmee u op eenvoudige wijze afbeeldingen en linkjes kunt toevoegen aan uw teksten.
 • Standaard Joomla contactformulier
 • Zoekmachinevriendelijke URLs
 • Menu-indeling
 • Inrichting site met door u aangeleverde teksten en foto's
 • Zoekfunctie


Bekijk de scherpe tarieven van onze Joomla websites of vraag direct een offerte op.

 

Algemene voorwaarden PROFESSIONELE EN BETAALBARE WEBSHOP WEBSITES

JOOMLA VIRTUEMART WEBSHOPS
Voor onze Joomla webshops gelden dezelfde zaken als voor onze Joomla websites. Daarnaast passen we het standaard theme dat gebruikt wordt voor de weergave van de artikelen en categorieën in de webshop aan. Op die manier kunnen wij u een betrouwbare, betaalbare webshop leveren met een professionele uitstraling.

Virtuemart is het meest gebruikte webshop component voor Joomla. WINGvanG Webdesign bouwt haar webshops uitsluitend in Joomla 3.x in combinatie met Virtuemart 2.0. Uiteraard leveren wij de webshop altijd op in de meest recente software versies.

WAAROM EEN VIRTUEMART WEBSHOP?

 • Virtuemart is net als Joomla Open Source software, dit betekent dat wij u geen licentiekosten hoeven door te belasten voor het gebruik van de software.
 • Gebruikersvriendelijk: Virtuemart is overzichtelijk en het toevoegen of wijzigen van producten en categorieën kunt u na enige oefening zelf doen. Net als bij Joomla hoeft u ook voor uw webshop geen kennis van programmeertaal te hebben. U beheert de webshop via uw webbrowser.
 • Ongelimiteerd aantal producten en categorieën
 • Betaalmethoden: Virtuemart kan worden uitgebreid met enorm veel betaalmethodes. De simpele varianten voegen wij zonder meerprijs toe, denk hierbij bijvoorbeeld aan PayPal, vooraf geld overboeken door klant, onder rembours betalen en contant betalen bij afhalen. Andere betaalmogelijkheden zoals iDEAL kunnen ook worden geintegreerd, hiervoor geldt echter wel een meerprijs.
 • Bekijk welke iDEAL abonnementen wij ondersteunen.
 • Verzendmethoden: De verzendkosten kunnen naar wens ingesteld worden. Het is ook mogelijk om uw klanten boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening te brengen. Om teleurstellingen te voorkomen geldt ook hiervoor, graag vooraf afstemmen.
 • Zoekmachinevriendelijk: Virtuemart 2.0 is enorm verbeterd op het gebied van zoekmachinevriendelijheid. Zo zijn de URL's nu standaard zoekmachinevriendelijk en kunt u metatags toevoegen aan zowel artikelen als afbeeldingen.
 • Geavanceerde BTW regels mogelijk, per land in te stellen
 • Meerdere valuta mogelijk
 • Checkout process als geregistreerde gebruiker of gast
 • Meertaligheid kan tegen meerprijs geactiveerd worden
 • Geïntegreerd rating- en reviews systeem
 • Voorraadsysteem

Beperkingen van Virtuemart

Net als elk software programma heeft ook Virtuemart zijn beperkingen, niet alles is mogelijk. Onze tarieven zijn niet berekend op het maken van aanpassingen in de broncode van Virtuemart. Wij zullen u altijd duidelijk vertellen wat wel/niet standaard mogelijk is binnen Virtuemart en proberen altijd de beste oplossing voor u te zoeken, tegen zo laag mogelijke kosten. Hierbij hebben we ook oog voor de toekomst.

 

COPYRIGHT WINGvanG CONSULTING SERVICES